Join the family

Plannen is een belangrijk vak. Een fijn rooster zorgt voor continuïteit in de zorg én gelukkige medewerkers. 

Wij hebben hart voor de zorg en zijn vooral 
Proud To Be A Planner. Join us!

Eerst even kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Je plant direct een afspraak in met een van onze recruiters via de button hieronder. 

Hoe is het om bij Proud to be a Planner te werken?

Als zorginstellingen ons om hulp vragen bij onderbezetting op de planafdeling, dan stropen wij onze mouwen op. We duiken in de organisatie en zorgen dat de planning geoptimaliseerd wordt.

Plannen is een prachtig vak. Onze planners zorgen voor een optimaal rooster binnen de zorg, waardoor zorgmedewerkers hun werk op een prettige manier kunnen uitvoeren. Samen zorgen ze voor een optimale planning binnen diverse zorgorganisaties.

We hebben hart voor de zorg en zijn vooral: ‘Proud to be a Planner’. Dit doen we onder verschillende namen en voor verschillende sectoren.  

Onze planners zitten door heel Nederland, waar ze in hun eigen regio met veel plezier meehelpen de planning in de zorg te verbeteren. 

Vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuid-Oost, werken we aan het contact met klanten en collega’s, het plaatsen van planners bij de juiste opdrachtgever, het vinden van nieuwe planners én natuurlijk het organiseren van leuke uitjes en trainingen.

Onze planners zijn heel divers; van planners die nieuw zijn in de planning en de zorg tot planners met ervaring, die bij ons de mogelijkheid krijgen om door te groeien naar zeer ervaren planners.

Er staat een heel team voor je klaar om je te voorzien van de beste tips & tricks. Zo zorgen we ervoor dat je volledig voorbereid op pad gaat. Wil je wat bijleren? Wij koppelen je aan een planner of organiseren diverse trainingen om je op weg te helpen en de beste versie van jezelf binnen het planvak te  worden.